Med Doro Magna 4000, utökar Doro sitt erbjudande av telefoniprodukter, med den mest ljudstarka fasta telefonen någonsin. Flera smarta funktioner kombineras med en modern och elegant design. Exceptionellt hög samtalsvolym samt en ljus och klar LCD-display som blinkar när det ringer, gör Doro Magna 4000 till en idealisk hemtelefon för de som lider av grav hörselnedsättning.

Telefonen kommer med en knapp som vid ett enkelt tryck höjer volymen till + 60dB. Eftersom hörseln ofta försämras med åren precis som förmågan att höra ljusare toner och röster, är Doro Magna 4000 utrustad med en tonkontroll. Tonkontrollen gör att användaren kan anpassa ljudet bättre.

– Vi har utvecklat en ljudteknologi som ger både sensationellt starkt och klart ljud som går att anpassa till användarens förutsättningar. Med Doro Magna 4000 blir det enklare för människor med hörselnedsättning att prata i telefon och vi hoppas kunna bidra till att fler på ett enklare sätt får möjlighet att hålla kontakten med nära och kära, säger Camilla Nilsson, marknadschef på Doro.

Doro Magna 4000 har stora knappar, direktuppringningsfunktion till lagrade telefonnummer, förstorade symboler samt en ljus och klar LCD-display. Ringsignalen är kopplad till en blinkande, tydlig visuell signal, vilket gör att användare kan se att det ringer även om de inte hör. Ytterligare användbara funktioner är den inbyggda högtalaren som ger möjlighet för flera personer att samtidigt delta i ett samtal.

Doro Magna 4000 finns tillgänglig hos Telia och andra återförsäljare.