Doro är mobiltelefontillverkaren som gör smarta telefoner enkla. De senaste åren har vi fått följa seniorer från Europas alla hörn och inspirerats av hur de använder Doros enkla smartphones i sin vardag. Nu lanserar Doro ytterligare tre nya ambassadörer, däribland en av våra mest folkkära låtskrivare och artister - Lasse Holm.

Följ med in i Lasse Holms musikverkstad
Lasse Holm (74) är en aktiv senior som ständigt är aktuell med ny musik och olika shower. Med hela 18 melodifestivalbidrag varar fem vinnare, har Lasse en självklar plats i svenskarnas hjärtan. Som ny Doroinspiratör tar Lasse med oss bakom kulisserna och in i musikverkstaden, till fritidshuset och ut på golfbanan. Klicka här för att se Lassa bakom kulisserna. 

- Jag tycker Doro gör ett utmärkt jobb med att fånga upp seniorers olika behov på ett positivt sätt och visar att livet efter 60 är allt annat än vad samhällets åldersfördomar vittnar om. Doro 8040 har blivit en viktig del av mitt liv, både tillsammans med familj och vänner och bakom pianot, säger Lasse Holm.

Lasse Holms Doro 8040 är det senaste tillskottet i Doros växande smartphonefamilj och kommer med nya funktioner och uppgraderad prestanda. Designen är nu tunnare, modernare och mer elegant utan att kompromissa med ergonomi eller känsla. Det intuitiva användargränssnittet gör menystrukturen enklare, mer logisk och användarvänlig. Med det webbaserade hjälpverktyget My Doro Manager kan familjemedlemmar till exempel bistå med support på distans.


Doros ambassadörer inspirerar till ett aktivt seniorliv
Lite slarvigt klumpas seniorer ofta ihop till en stor grupp, istället för att se alla som individer med vitt skilda behov och förväntningar på livet. Med sina inspiratörer vill Doro visa på mångfalden bland seniorer, oavsett ålder, kön, yrke, nationalitet och livsstil. Förutom Lasse Holm är Doros nya inspiratörer den passionerade dansaren Loredana Bortolozzi från Italien och volontärarbetaren Gill Wheeler från Wales.

- För Doro är det otroligt viktigt att våra ambassadörer är riktiga människor, vars liv och vardag engagerar och inspirerar. Lasse Holm är en aktiv, kreativ och positiv senior och på så sätt en självklar representant för Doro som varumärke, säger Caroline Kristensson Helin, Group Brand och Communication manager på Doro.

Doro har sedan tidigare ambassadörerna Madeleine (73) aerobicinstruktör och DJ från Stockholm, Sid (67) brittisk taxichaufför samt Jean-Luc (64) och Philippe (67) två franska livsnjutare.