Connect & Care®

Låter dig vara nära

Doro Connect & Care® är en lättanvänd tjänst som gör att du kan njuta av livet samtidigt som du kan vara uppkopplad och hålla kontakten. Den ser helt enkelt till att allt är som det ska utan att inskränka på din livsstil genom att skapa ett nätverk av personer – vänner, familj och personer du litar på. Doro Connect & Care® erbjuder en hjälpande hand när du behöver den och för dig närmare dina nära och kära.GRATIS OCH ENKELT ATT KOMMA IGÅNG

Doro Connect & Care® är förinstallerad på de flesta Doro-smartphones för seniorer. Personen som skapar nätverket kan vara administratör och bjuda in andra familjemedlemmar och vänner genom att de laddar ner gratisappen på sina egna smarthones.


Tillgänglig för Android och iOS

 

Android : Téléchargez My Doro Manager      iOS : Téléchargez My Doro Manager

 

Connect and Care Network of Carers       Assistance button       Connect and Care
NÄTVERK AV PERSONER DU LITAR PÅ
  TRYGGHETSKNAPP   MEDDELANDEN
Hur underbart det än må vara att alltid ha någon man litar på i närheten när man behöver, så gör långa avstånd och fullspäckade scheman ofta att det inte går. Med Doro Connect & Care® kan du enkelt skapa och hålla kontakten med ett nätverk av uppkopplade familjemedlemmar och vänner vilket ger dig fler människor du kan få hjälp av när du behöver det.                                Den inbyggda trygghetsknappen på din Doro-smartphone kan ställas in för att varna ditt Connect & Care®-nätverk vid allvarliga situationer. Detta gör att familj och vänner du litar på som befinner sig i närheten och kan svara, kan hjälpa till och enkelt hålla de andra i nätverket uppdaterade. Den kan även visa din position och var personen som svarar på larmet befinner sig.   Omtanke handlar inte bara om att hjälpa till. Det handlar också om att hålla kontakten. Doro Connect & Care® erbjuder en lättanvänd meddelandetjänst och gruppchatt som gör att du ständigt kan hålla kontakten med familj och vänner, antingen en och en, eller med hela nätverket. Det är ett socialt nätverk på ett enkelt sätt.                                                                                                 
 
Connect and Care Shared reminders       To do list       Activity log
DELADE PÅMINNELSER
  ATT GÖRA-LISTA   AKTIVITETSLOGG
När det blir svårare att komma ihåg saker kan det kännas tryggt att veta att Doro Connect & Care® hjälper dig att hålla reda på viktiga händelser och tidsbokningar. Vem som helst i nätverket kan lägga till påminnelser i din telefon så att du blir påmind i tid.                                                                                                             Det är inte alltid man behöver hjälp direkt. Med Doro Connect & Care® är det enkelt att få hjälp även med vardagliga saker som att handla lite mat. Delade att göra-listor ger alla ett enklare sätt att planera vem som ska ta hand om vad och du behöver inte känna att du tvingar en enskild person.                                          Aktivitetsloggfunktionen håller reda på när du senast besvarade ett samtal och meddelar de andra i nätverket om det finns någon anledning att vara orolig. Om du exempelvis skulle missa ett förutbestämt antal samtal skickar Doro Connect & Care® automatiskt ut en varning så att man kan titta till dig för att se att du mår bra.
 


** Fungerar med följande smartphones

Doro Liberto® 820   Doro Liberto® 820 Mini xx   Doro Liberto® 825   Doro 8030