My Doro Manager

UNDERLÄTTAR HJÄLPEN FÖR NÄRA OCH KÄRA

My Doro Manager är en praktisk webbtjänst som gör det ännu bättre att ha en Doro-mobil. Logga bara in på webbplatsen så kan du enkelt hantera din mobils inställningar och innehåll, oavsett var du befinner dig. Det är också ett utmärkt sätt att överföra data till en ny mobil eller göra det möjligt för pålitliga släktingar eller vänner att hjälpa dig, oavsett var de är. Och om du funderar på att byta från en klassisk Doro-mobil till en av våra lättanvända smartphones, då gör My Doro Manager bytet mycket enklare.

Här hittar du My Doro Manager.


HUR DET FUNGERAR  

Connect and Care Network of Carers       Assistance button       Connect and Care

FÖRDELAR MED FJÄRRSTYRNING

SE VIDEOGUIDER

SÄKERHETSKOPIOR AV VÄRDEFULL DATA  


My Doro Manager skapades utifrån Doros smartphone-användare och de personer som hjälper dem. Det gör det möjligt för pålitliga personer som fått åtkomst att fjärrstyra mobilen. Anpassa ljusstyrkan, ljudet eller andra inställningar. Ställa in snabbvalsnummer och trygghetsknappen. Lägga till kontakter och uppdatera dem enligt behov, samt mycket mer.


                                                          

My Doro Manager ger dig åtkomst till användbara guider som visar hur du kan få ut så mycket som möjligt av din nya smartphone. Se hur enkelt det är att göra sådant som att surfa på Internet, ställa in och arbeta med e-post, lägga till appar till din mobil och mycket mer.                                                                                                                                                     

 

                                                        

Ju mer du använder din smartphone för att besöka dina favoritwebbplatser, ta foton och spela in videos, lägga till kontakter, använda appar, etc., desto mer data kommer det att samlas i din mobil. My Doro Manager är det enklaste sättet att göra säkerhetskopior av all denna värdefulla data så att den enkelt kan överföras till en ny mobil vid behov.


Connect and Care Shared reminders                               To do list                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

DELA FOTON OCH VIDEOS

HITTA BORTTAPPAD MOBIL

                                            


Vill du ha ett enkelt sätt att dela foton och videos med familj och vänner? My Doro Manager har all funktionalitet du behöver för att enkelt överföra foton till och från din mobil, organisera dem i album och dela albumen med andra som du vet skulle ha glädje av dem.                                                                               

                                                    

Tappat bort din mobil? Koppla av, ta ett djupt andetag och logga in på Mydoromanager.com från vilken dator eller webbenhet som helst. Därifrån kan du försöka hitta den, antingen genom att leta efter dess GPS-placering eller få den att avge en ringsignal. Och om du misstänker att den har blivit stulen kan du låsa den för att förhindra att någon obehörig använder den.


GRATIS OCH ENKELT ATT KOMMA IGÅNG

Om du äger en kompatibel* Doro-smartphone eller klassisk mobil, behöver du bara besöka Mydoromanager.com från din dator eller annan webbenhet och skapa ett konto. Det är helt gratis! När din telefon har registrerats kan en pålitlig släkting eller vän som du har gett behörighet öppna ett eget konto och börja hjälpa dig på en gång.


INGEN SMARTPHONE? OROA DIG INTE!

För seniorer som inte vill ha en smartphone, kan My Doro Manager även användas på utvalda klassiska Doro-mobiler*. Du eller en släkting eller vän som du litar på kan logga in på Mydoromanager.com för sådant som

·         anpassa vissa inställningar (textstorlek, snabbuppringning, språk och trygghetsknapp)

·         lägga till poster i kalendern

·         redigera kontakter

·         dela foton

 

VANLIGA FRÅGOR

F: Hur mycket kostar det?
S: Det är gratis.

F: Vad är skillnaden mellan My Doro Manager och Doro Connect & Care?
S: Precis som Doro Connect & Care®, var My Doro Manager tidigare en app som var förinstallerad på vissa mobiler. Den har sedan fått en ny utformning som en praktiskt följeslagar-webbtjänst för ägare av Doro-mobiler. Doro Connect & Care®, å andra sidan, är en app som ger ännu mer funktionalitet genom att göra det möjligt för ett nätverk av familj och vänner att stödja en person de bryr sig om, genom att följa personens dagliga status, svara på begäran om hjälp och akuta larm, eller hålla kontakten genom en enkel meddelandetjänst - allt i en utmärkt app. * Fungerar med följande klassiska mobiltelefoner

Doro PhoneEasy® 624   Doro Liberto® 650   Doro PhoneEasy® 632   Doro PhoneEasy® 530X   Doro Secure 580   Doro Secure 580IUP   Doro 5517   Doro 6521   Doro 6526   Doro 6531


** Fungerar med följande smartphones

 Doro Liberto® 825   Doro 8030  Doro 8040